Představení značky Finga fingerboards

Představení značky Finga fingerboards

Naše nabídka se rozrůstá o novou značku Finga fingerboards. Je to česká firma, kterou založil Petr Ptáček, mistr světa ve fingerboardingu v letech 2013, 2014 a dokonce iv roce 2015.

Už první desky si vyráběl na lisech doma a postupem času a vývojem dalších generací byla výroba mnohem více kvalitnější. Dodnes se o samotnou výrobu dřevěných desek stará právě Petr. Jak sám říká, dělá vše od řezání dýh, barvení, lepení, broušení lakování až po samotné balení Finga desek. To dodává značce jedinečnost a originalitu a výjimečnou kvalitu.

Generace G5 byla nejdéle prodávaným tvarem. Nejvýznamnějšími změnami byly barevné vrstvy, větší šířka desky pro její lepší ovládání a samozřejmě nové designy. Následně v roce 2009 představili Finga Burned Letters, které vynikaly svojí technologií laserového vypalování log do spodní vrstvy.

Nejnovější generací jsou desky Finga SLIM, které byly na trh uvedeny v roce 2011 po dlouholetém vývoji. Tyto desky vynikají vysokou přesností. Velká část výroby ruční a značka si tak stále zachovává svého starého ducha.

Dřevěné desky Finga SLIM jsou mnohem lehčí a tenčí, než předchozí generace a to dodává desce lepší vlastnosti. Celé desky se vyznačují ručním precizním povrchovým opracováním a lakovaný povrch podporuje odolnost. Desky značky Finga mají barevné vrstvy, aby tak ladily ke grafice. Grafika se časem při slidování odírá, tak jako opravdový skateboard (není to samolepka nebo papír).

Značka Finga také přišla s dlouho očekávaným videem Finga fingerboards Outdoor Spot 2014. Letos se rozhodli rozšířit park na více než 4m dlouhé betonové monstrum s novým designem a vtipnými malbami. Vychutnej si video a v případě, že máš zájem o desky Finga fingerboards, viz je na našem eshopu nebo přijď osobně na naši prodejnu.