Nová kolekce freestyle koloběžek Native

Nová kolekce freestyle koloběžek Native

Pokud máš rád surový design charakteristický pro street jízdu, fandíš značkám vlastněnými samotnými jezdci, Native by mohl být právě pro tebe.

Na čele samotné nabídky stojí komplet Native Stem, ve kterém za dostupnou cenu dostaneš plnohodnotnou street koloběžku nabitou praktickými technologiemi a funkcemi. Samotný model je výsledkem brutálního a nekompromisního testování a vývoje. Namísto brzdy má koloběžka plastový blatník vyztužený skelnými vlákny. Deska má plochou spodní část a hranatý (boxed) tvar pro maximální využití při street jízdě. Koncovky jsou také plastové a vyztužené skelnými vlákny. Samozřejmostí je extra pevná SCS objímka a T-ečkoví řídítka.

Model Stem se navíc vyrábí ve dvou velikostech. V menší – velikost M (medium) a ve větší – velikost L (large).

Jednotlivé velikosti se liší následovně:

Medium velikost má desku širokou 5.25 „(13,33cm) a dlouhou 20.5“ (52,07cm) a řídítka jsou 23 „(58,42cm) vysoké.
Large velikost má desku širokou 5.25 „(13,33cm) a dlouhou 22“ (55,88cm) a řídítka jsou 25 „(63cm) vysoké.

Native Stem

Model Stem je dostupný ve dvou různých barvách. V černé a raw – stříbrné. Kapitolou samou o sobě je limitovaná edice v barvě Saundezy. Zlatá matná barva je na spodní straně navíc doplněna o stylovou grafiku.

Native Stem Saundezy

Všechny komplety od Native scooters u nás najdeš na tomto linku.

S komplety se ale nabídka Native rozhodně nekončí. V robustním street designu si můžeš pořídit i jednotlivé doplňky na svůj komplet.

 

Řídítka Native

Dostupnější model je mimo jiné součástí modelu STEM. Řídítka Native Stem Pro Scooter Bar jsou dostupné ve dvou různých barvách a to černá a raw (stříbrná).

Native Stem řídítka

Ještě pevněji jsou Native Tricast řídítka. Jejich unikátní konstrukce dvouvrstvé chromoly 4130 oceli je prakticky nezlomitelná.

Native Tricast

Desky Native

Deska Native Stem zaujme robustním designem a také cenou. Ideální pro nižších jezdce, kteří preferují street.

Native Stem deska

 

Pro starší a zkušenější jezdce je pak ideální volba desky Native Advent. Integrované a vyměnitelné koncovky, maximální velikost pro dostatek místa na nohy a zcela plochý spodek. To jsou jen některé z výhod modelu Advent.

Native Advent deska

 

I přesto, že ty nejvýstižněji slova, která by mohli popsat značku Native jsou hrubost, biteľnosť a surovost, je těžké přehlédnout výjimečný cit pro detail a sladění doplňků. Native vedle všech hardware součástí, které má v nabídce nezapomněl ani na ladící doplňky jako gripy, objímky a vidlice. Překlikej se galerií níže a objev všechny možné Native doplňky.

Případně si otevři na našem webu podstránku značky Native a zjisti všechny detaily týkající se této super značky.

Video: