Razors Skates – představení značky

Razors Skates – představení značky

Razors skates jsou jedny z nejoddanějších aggressive značek na trhu. Přímo z Kalifornie, hrdě reprezentují všechno to, co pořádné aggressive brusle mají mít. Vyznačují se nadstandardní kvalitou, odolností a inovacemi. Jejich nabídka uspokojí každého ambiciozního jezdce.

Součástí jsou 4 základní typy bruslí. Model Cult – nejekonomičtější, Genesys – určený pro mírně pokročilé jezdce, model SL – ultra lehký high end model bruslí a model Razor Shift, který je vybaven inovativním systémem rychlé výměny rámu / baseplate.

Modely Razors Skates 2021


Výrobce kolečkových bruslí Razors v sezóně 2021 pokračuje s dobře ověřenými modely v novém designu a s více vylepšeními.

Razors Skates Cult Graphite


Na tento model se kvůli prodlevám způsobeným probíhající pandemií čekalo extra dlouho. V sezóně 2021 se konečně dostal do nabídky. Nadčasový graphite design má decentní mentolové detaily. Bota Cult je doplněna o Groundcontrol rám FLT3, kolečka Razors 56mm / 90A, kotník Razors Cuff s klipsnou a vnitřní liner Razors Cult

Razors Skates Cult Graphite


Razors Skates SL Classic Black Blue


Nový model SL Classic je ideální na street a také do parku. Díky baseless designu má mnohem nižší těžiště, lepší stabilitu a také nižší hmotnost.

Ultralehká vnější bota je opatřena kotníkem a klipsnami Razors, novým tvarem vnitřního lineru Razors, 62mm kolečky Groundcontrol, Abec 9 ložisky a rámem Groundcontrol FLT3.

Razors Sl Classic Black Blue


Razors Skates Loca White Lilac


Druhá edice aggressive bruslí určená pro menší a užší nohy. Model Loca osahuje Razors Shift vnější botu v bílém provedení doplněnou o fialové prvky a fialový „base“. Model je vybaven Reign / Loca linerem, hokejovými tkaničkami, Groundcontrol FLT3 rámem a 56mm kolečky.

Razors Skates Loca White Lilac

Razors Skates Shift Grey


Shift komplet je v sezóně 2021 vybaven vnitřním linerem, který je kolaborací Reign a Razors. Součástí je rám Groundcontrol FLT3, kolečka Groundcontrol 62mm / 90A (antirocker setup), Abec 9 ložiska a výztuž paty SL / SHIFT. Nový model mě jedno nové očko na šňůrku, které podrží patu na místě ještě lépe.

Razors Skates Shift Grey

Vše od značky Razors u nás najdeš na tomto linku.