Správný výběr bruslí Bauer (Supreme vs. Vapor vs. Nexus): Část 1. SUPREME

Správný výběr bruslí Bauer (Supreme vs. Vapor vs. Nexus): Část 1. SUPREME

Hokejový trh obsahuje mnoho různých značek. My se podíváme konkrétně na značku Bauer, která rychle uniká konkurenci, zejména ve sféře hokejových bruslí. Značka Bauer má v nabídce 3 různé typy (řady) bruslí. Jmenovitě je to řada Supreme, Vapor a Nexus. Každá rada má svá specifika a hlavním cílem je obsáhnout co největší škálu hráčů. Kolik lidí, tolik chodidel. Tyto modelové řady vědí zaujmout, ať už svým vzhledem nebo unikátními technologiemi. Ne každý však ví jaké rozdíly se skrývají za těmito třemi velikány. V této minisérii si to postupně vysvětlíme.

Bauer Vapor, Supreme, & Nexus: Which One Is Right For Me?- Discount Hockey

Něco málo z historie

Úplně první modelová řada, se kterou Bauer přišel, byla právě řada Supreme. Díky této řadě začala být značka populární iv zámoří, v NHL. Modelová řada prošla mnoha úpravami z klasického tvaru do anatomického, tak jak ji známe dnes. Později přišel Bauer s novou modelovou řadou, Vapor, která s sebou přinesla vysloveně technologickou revoluci na trhu. Základní změnou byly odlehčené nože. Právě tato řada přinesla obrovský úspěch a posunula Bauer na čelo trhu s bruslemi. Nejnovější a zatím tedy poslední rada od Bauer je Nexus, která postupně nabývá více a více popularity díky klasickému stylu a střihu.

Bauer Ice Skate History from the very beginning to the latest models

Jedny z prvních Bauer Supreme bruslí.

Na první pohled rozlišuje barva

Hned první co si všimnete, každá modelová řada má jinou barvu. Bauer zvolil pro své řady ikonické barvy, aby bylo na první pohled jasné, o jaký model se jedná. V tomto případě, je to však nepodstatný rozdíl. Každá modelová řada se rozlišuje ve tvaru, respektive ve střihu vnitřní boty.

Introducing the 2019 Bauer Supreme 2S Pro Protective Gear | Pure Hockey

V dnešním dílu se budeme věnovat zejména modelové řadě Supreme. Typickým rozpoznatelným znakem je černo-žluté provedení. Supreme má dokonalý anatomický tvar brusle, dokonale obepíná nohu a zajišťuje, že chodidlo je perfektně zafixováno. Díky tomu dokonale přenáší energii z odrazu. Tato řada je vhodná hlavně pro silové typy hráčů, s vysokou frekvencí odrazu. Pokud se tedy spoléháte na sílu vašich nohou, model z řady Supreme by měl být vaším nejlepším partnerem na ledě.

Na celou nabídku řady Supreme si můžete prohlédnout na našem eshopu.

Bauer Supreme vs. Vapor vs. Nexus Skates | Pure HockeyBauer Hockey Skate Comparison - Supreme, Vapor, Nexus - Honest Hockey

Vybírané hvězdami

Modelová řada Supreme je populární i mezi hráči NHL. Jack Eichel nebo Evgeni Malkin jsou příkladem této řady a momentálně obouvají nejnovější model Supreme 2S.

Jack Eichel ve svých Bauer Supreme bruslích.

Různé vzhledy

Rada Supreme také nabízí možnost personalizovat si celkový vzhled bruslí až do posledního detailu. Tohle je však možné pouze přímo u výrobce. Jako příklad zde máme brusle Alexe Ovečkina, které jsou v rusko-americkém stylu.

On cutting edge of custom skates, is Ovechkin a trendsetter? | The Seattle Times

Na závěr tu máme video, na kterém jsou výborně vystiženy přednosti řady Supreme.